Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir yapısı vardır.

 Buna ivaz, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakarak

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, normal şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil tutulmak, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı peylemek midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile korku çabucak kaçış maksatının elan seri meselelemesini sağlamlamaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının şayeste standartlara ve yönetmeliklere usturuplu olup olmadığını sınırlamak bâtınin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın kapıları son radde önemlidir. Yangını yoklama altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz dâhilin his pili gibidir! Bu blog makaslamaksında kapı fiyatlarını ve sizin Yangın Kapısı muhtevain en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına münasebet olabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara yarar şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın kapısı, hariçarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page