Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde iletmek evetğu sinein, olası olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Yangın kapısı ivedili çıkış dâhilin kullanılacaksa o ahit mukteza koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kontrol edilen oluş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli Yangın Kapısı Fiyatları şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Düzlükında mahir ve sertifikalı kaynarçılarımızın ulamaları ile her projeye isabetli yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lazım testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların güç eminğini temin etmek üzere kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla güven örgütleme etmekteyiz.

Kullanılan kapı fitili kucakin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın merdiveni ile alakadar yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Kanatlar süresince yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page